Authentiek restaurant Piershil

Restaurant Morvarid in Spijkenisse laat u kennis maken met de Afghaanse en Perzische keuken. Onze gerechten zijn gebaseerd op gerechten uit het Midden-Oosten. We bieden de unieke kans om de smaken en geuren uit het Midden-Oosten te ervaren. Onze gerechten worden bereid met authentieke kruiden en specerijen, waardoor elke hap een feest voor de zintuigen is. Ons restaurant is een authentiek restaurant  in de buurt van Piershil met een gezellige en gastvrije sfeer. Bij binnenkomst zal u gelijk worden ontvangen in een warm en vriendelijke sfeer.

Authentiek restaurant

De menukaart

Wij zijn een authentiek restaurant in omgeving Piershil met een overheerlijke menukaart. Onze menukart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de rijke smaken uit het Midden-Oosten. Het menu biedt een brede selectie van traditionele gerechten, waaronder kebab, kruidige rijst en stoofschotels. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om te gaan voor heerlijke rijsttafels. We bieden de rijsttafel met vlees of de rijsttafel vegetarisch. Heeft u liever een lekkere salade? Dan bent u ook aan het juiste adres bij ons! Op onze dessert kaart kunt ook verschillende typische Afghaanse uitblinkers vinden, onze specialiteiten zijn de Cream Roll en de Baklava. Benieuwd naar alle andere gerechten? Bekijk dan de menukaart op onze site.


Kom genieten van heerlijke gerechten in een authentiek restaurant in de buurt van Piershil en omstreken!

Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke gerechten? Kom deze dan zeker bij ons proeven! U zult Restaurant Morvarid in Spijkenisse nooit verlaten, zonder dat u zichzelf vol hebt gegeten met allerlei soorten rijst, groenten en vleesgerechten. Ons restaurant biedt de kans om te genieten van de heerlijke gerechten en om ondergedompeld te worden in de rijke cultuur van de gastvrijheid. De etnische geografische diversiteit van het Midden-Oosten wordt weerspiegelt in onze gerechten. De openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn een authentiek restaurant in de buurt van Piershil die u kunnen verzekeren van een heerlijk avondje uit!

Reserveren

Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die zijn geinspireerd op de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en smakelijke desserts. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

    Voor welke dag wilt u reserveren?

    Waarvoor wilt u reserveren

    Opmerkingen of vragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).