Traditioneel restaurant Piershil

Restaurant Morvarid is een traditioneel restaurant in de buurt van Piershil en omstreken. Onze keuken biedt overheerlijke gerechten uit de Afghaanse en Perzische keuken. Door authentieke gerechten uit het Midden-Oosten te bieden laten wij u kennis maken met de Afghaanse en Perzische keuken. Niet alleen onze gerechten zijn gebaseerd op het Midden-Oosten,  u zult bij ons ook de gastvrijheid uit het Midden-Oosten ervaren. Wij bieden u de kans om te genieten van de heerlijke gerechten en om ondergedompeld te worden in de rijke cultuur van gastvrijheid. Onze gerechten worden bereid met authentieke kruiden en specerijen, waardoor elke hap een feest voor de zintuigen is.

Traditioneel restaurant

Onze gerechten

Onze menukaart biedt de unieke kans om de smaken en geuren van de moderne Afghaanse en Perzische keuken te ervaren. Het menu biedt een brede selectie van traditionele gerechten, waaronder kebab, kruidige rijs en stoofschotels. Binnen ons traditioneel restaurant in Piershil draait het allemaal om de juiste balans en gastvrijheid. Deze gedrevenheid leidt tot prachtige gerechten met rijke kruidige smaken, mooie kleuren en heerlijke geuren. Door altijd op zoek te gaan naar de juiste balans zijn onze gerechten niet te pittig, maar ook zeker niet vlak. Bent u benieuwd geworden wat we allemaal nog meer op de menukaart bieden? Dan kunt u onze menukaart bekijken op de site.


Ons traditioneel restaurant in de buurt van Piershil biedt heerlijke gerechten uit de keuken van het Midden-Oosten

Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke gerechten? Kom deze dan zeker bij ons proeven! U zult Restaurant Morvarid in Spijkenisse nooit verlaten, zonder dat u zichzelf vol hebt gegeten met allerlei soorten rijst, groenten en vleesgerechten. De etnische geografische diversiteit van het Midden-Oosten wordt weerspiegelt in onze gerechten. U kunt bij ons ook terecht met grote groepen, neem dan wel eerst even contact op. De openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn een traditioneel restaurant in de buurt van Piershil die u kunnen verzekeren van een heerlijk avondje uit!

Reserveren

Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die zijn geinspireerd op de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en smakelijke desserts. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

    Voor welke dag wilt u reserveren?

    Waarvoor wilt u reserveren

    Opmerkingen of vragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).