Afghaans eten afhalen Schiedam

Is het zaterdag, zit u thuis op de bank en heeft u geen zin om te koken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Restaurant Morvarid kunt u namelijk ook Afghaans eten afhalen in de buurt van Schiedam of laten bezorgen. Wij zijn een Afghaans restaurant wat heerlijke gerechten uit het Midden-Oosten maakt. Deze gerechten kunt u ook bij ons bestellen en dan kunt u ze afhalen of laten bezorgen. Op deze manier hoeft u niet zelf te Koken, maar ook niet netjes aan te kleden voor een avond uiteten.

Afghaans eten afhalen

Onze specialiteiten

Onze keuken is gebaseerd op Afghaanse specialiteiten. Binnen de Afghaanse keuken wordt veel gewerkt met de belangrijkste gewassen uit het land, dit zijn rijst, gerst, maïs en tarwe. De basis bestaat uit knoflook en ui en als tweede laag wordt vaak tomatensaus, gember en kurkuma gebruikt. De kruiden en specerijen maken de gerechten vervolgens tot het gewenste resultaat. De gerechten zijn goed gekruid, maar niet te pittig en zeker niet te vlak. Ingrediënten die veel worden gebruikt zijn Mint, Saffraan, kardemom, zwarte peper, knoflook, kurkuma, gember en koriander. We kunnen u er van verzekeren dat de gerechten nog heerlijk warm en vers zijn als u uw Afghaans eten komt afhalen in de buurt van Schiedam en omstreken!


Kom uw Afghaans eten bij ons afhalen in de buurt van Schiedam

Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke gerechten? Neem dan zeker contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u de gewenste gerechten kunt komen afhalen of wij komen ze bij u bezorgen. De etnische geografische diversiteit van het Midden-Oosten wordt weerspiegelt in onze gerechten. We verzorgen ook catering, wilt u daar meer informatie over lees dit dan onder het tabblad catering of neem contact met ons op. De openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn een traditioneel restaurant die u kunnen verzekeren van een heerlijke lunch of diner. Kom uw Afghaans eten bij ons afhalen in de buurt van Schiedam en omstreken!

Reserveren

Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die zijn geinspireerd op de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en smakelijke desserts. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

    Voor welke dag wilt u reserveren?

    Waarvoor wilt u reserveren

    Opmerkingen of vragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).