De basis van Afghaanse gerechten
De basis van Afghaans eten in Rozenburg bestaat vaak uit knoflook en ui, vervolgens is de tweede laag vaak tomatensaus, gember en of kurkuma. De ingrediënten die veel worden gebruikt in de Afghaanse keuken zijn gember, kurkuma, peulvruchten, komijn en korinader. Om de gerechten tot een gewenst resultaat te krijgen zijn de kruiden die veel gebruikt worden mint, saffraan, kardemom, zwarte peper en knoflook. Op de kaart bij Restaurant Morvarid bieden wij ook typisch Afghaanse desserts, u kunt bij ons genieten van de overheerlijke Cream Roll, of van de in siroop en suiker doordrenkte baklava. We bieden niet alleen overheerlijke gerechten, maar ook een warme en gezellige sfeer voor een onvergetelijke avond!
Kom bij ons genieten van overheerlijk Afghaans eten in de buurt van Rozenburg en omstreken!
Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke gerechten uit de Afghaanse keuken? Kom deze dan zeker bij ons proeven! U zult Restaurant Morvarid in Spijkenisse nooit verlaten, zonder dat u zichzelf vol hebt gegeten met allerlei soorten rijst, groenten en vleesgerechten. De etnische geografische diversiteit van het land wordt weerspiegelt in onze gerechten. Onze openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn een Afghaans restaurant die u kunnen verzekeren van een heerlijk avondje uit!