Afghaanse keuken Botlek

De Afghaanse keuken in de buurt van Botlek wordt beïnvloedt door de Perzische, Centraal-Aziatische en Indiase keuken. De Afghaanse keuken en die van zijn omliggende landen zijn halal en voornamelijk gebaseerd op schapenvlees, rundvlees, gevogelte en vis met rijst en Afghaans brood. Binnen de Afghaanse keuken draait het allemaal om de juiste balans en gastvrijheid. Deze gedrevenheid lijdt tot prachtige gerechten met rijke kruidige smaken, mooie kleuren en heerlijke geuren. Door een juist balans te vinden voor de kruiden op de gerechten, zijn onze gerechten niet te pittig, maar ook zeker niet vlak.

Afghaanse keuken

Typisch Afghaanse gerechten

Typische gerechten die de Afghaanse keuken in de buurt van Botlek biedt zijn geurige rijst en kruidige vleesgerechten. Ook binnen de desserts bieden wij op de kaart 2 typisch Afghaanse gerechten, dit zijn de Cream Roll en de Baklava. Deze gerechten serveren wij op de typisch Afghaanse manier. De Afghaanse keuken biedt niet alleen overheerlijke gerechten, maar ook veel gezonde voedingsstoffen. De ingrediënten die we binnen de Afghaanse keuken gebruiken zijn gember, kurkuma, peulvruchten, komijn en koriander. Typisch Afghaanse kruiden die wij gebruiken zijn mint, saffraan, kardemom, zwarte peper en knoflook. Bij veel van onze gerechten bestaat de basis uit knoflook en ui en de tweede laag uit tomatensaus, gember en of kurkuma.

Kom in ons Afghaans restaurant genieten van een avondje uit!

Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke gerechten uit de Afghaanse keuken in de buurt van Botlek en omstreken? Kom deze dan zeker bij ons proeven! U zult Restaurant Morvarid in Spijkenisse nooit verlaten, zonder dat u zichzelf vol hebt gegeten met allerlei soorten rijst, groenten en vleesgerechten. De etnische geografische diversiteit van het land wordt weerspiegelt in onze gerechten. Onze openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn een Afghaans restaurant die u kunnen verzekeren van een heerlijk avondje uit!

Reserveren

Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die zijn geinspireerd op de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en smakelijke desserts. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

    Voor welke dag wilt u reserveren?

    Waarvoor wilt u reserveren

    Opmerkingen of vragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).