Familierestaurant Rotterdam

Restaurant Morvarid is een gastvrij familierestaurant in de buurt van Rotterdam voor jong en oud. Op onze menukaart is voor iedereen wat te vinden. Het restaurant is gelegen in het centrum van Spijkernisse en is ook makkelijk bereikbaar met de auto, u kunt parkeren in de nabije parkeergarage. Bij Restaurant Morvarid kunt u kennis maken met de heerlijke specialiteiten van de Afghaanse keuken. Binnen de Afghaanse keuken staan balans en gastvrijheid centraal wat resulteert in prachtige gerechten met rijke kruidige smaken, mooie kleuren en heerlijke geuren.

Familierestaurant

Voor jong en oud

Op onze menukaart vindt u gerechten voor jong en oud, wij zijn daarom een echt familierestaurant in de buurt van Rotterdam en omstreken. U kunt ook enkele Afghaanse specialiteiten vinden op de menukaart, dit zijn bijvoorbeeld onze Cream Roll en Baklava. De Cream Rolls zijn licht knapperige, met room gevulde gebakhoorntjes. Deze zullen u verstelt doen staan van de overheerlijke smaaksensatie. De Baklava is een overheerlijk dessert met laagjes filodeeg doordrenkt in boter en suikersiroop. Een andere specialiteit uit de Afghaanse keuken is het Naanbrood, na het eten hiervan zult u nooit meer anders willen.  Nog een specialiteit zijn onze rijsttafels. Mocht u een andere vraag, wens of speciaal dieet hebben, laat dit dan aan ons weten en wij helpen u graag. We zullen er alles aan doen om een gerecht te creëren naar een ieder zijn wensen.


Kom bij ons familierestaurant in de buurt van Rotterdam genieten van heerlijke Afghaanse specialiteiten!

Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke Afghaanse specialiteiten? Kom dan zeker langs om ze te komen proeven! U zult Restaurant Morvarid in Spijkenisse nooit verlaten, zonder dat u zichzelf vol hebt gegeten met allerlei soorten rijst, groenten en vleesgerechten. De etnische geografische diversiteit van het land wordt weerspiegelt in onze gerechten. Onze openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn familierestaurant in de buur voor jong en oud!

Reserveren

Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die zijn geinspireerd op de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en smakelijke desserts. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

    Voor welke dag wilt u reserveren?

    Waarvoor wilt u reserveren

    Opmerkingen of vragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).