Nieuw restaurant Poortugaal

Restaurant Morvarid is een nieuw restaurant in de buurt van Poortugaal en omstreken. Bij Restaurant Morvarid laten we u kennis maken met de Afghaanse en Perzische keuken. We bieden de kans om te genieten van heerlijke gerechten uit het Midden-Oosten en om ondergedompeld te worden in de rijke cultuur van de gastvrijheid. Onze gerechten worden bereid met authentieke kruiden en specerijen, waardoor elke hap een feest voor de zintuigen is. Bij ons staat balans centraal, dit betekent dat onze gerechten nooit te pittig zullen zijn maar ook niet vlak. Onze inrichting is ook gebaseerd op het Midden-Oosten, bij binnenkomst zal u zich gelijk welkom voelen.

Nieuw restaurant

Makkelijk bereikbaar

Ons restaurant is nieuw en gelegen in een gezellige plek in de buurt van Poortugaal . We zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bieden. U kunt zowel met klein als groot gezelschap terecht. Als u van plan bent met een grote groep te komen, laat dit dan wel aan ons weten en maak een reservering. Komt u met de auto? Dan is er genoeg parkeergelegenheid in de parkeergarages in de omgeving, maak u dus geen zorgen over een parkeerplaats. Na afloop van een daagje shoppen in Spijkenisse kunt u ook heerlijk aanschuiven aan een tafeltje bij ons!


Ons restaurant is nieuw en gelegen in de buurt van Poortugaal en omstreken

Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke gerechten? Kom deze dan zeker bij ons proeven! U zult Restaurant Morvarid in Spijkenisse nooit verlaten, zonder dat u zichzelf vol hebt gegeten met allerlei soorten rijst, groenten en vleesgerechten. De etnische geografische diversiteit van het Midden-Oosten wordt weerspiegelt in onze gerechten. U kunt bij ons ook terecht met grote groepen, neem dan wel eerst even contact op. De openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn een nieuw restaurant in de buurt van Poortugaal die u kunnen verzekeren van een heerlijk avondje uit!

Reserveren

Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die zijn geinspireerd op de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en smakelijke desserts. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

    Voor welke dag wilt u reserveren?

    Waarvoor wilt u reserveren

    Opmerkingen of vragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).