Perzisch eten Botlek

In de Perzische keuken wordt veel gekookt met fruit. U kunt hierbij denken aan fruitsoorten zoals pruimen, granaatappels, abrikozen en rozijnen. De keuken heeft overeenkomsten met de keuken van het Midden-Oosten en er worden dan ook veel kruiden gebruikt. De kruiden die veel gebruikt worden zijn saffraan, kardemom en rozenwater. Perzisch eten in Botlek bestaat verder vaak uit gerechten met rijst, vlees kruiden en yoghurt. Een typisch Perzisch gerecht bij ons op de menukaart is de Chopan Kebab Lam. Dit zijn heerlijke gemarineerde, kruidige lams koteletjes.

Perzisch eten

De warme en gastvrije sfeer

Met behulp van alle lekkere ingrediënten bereiden wij smaakvol Perzisch eten in de buurt van Botlek en omstreken, waarvan u zeker zult genieten! Naast deze specialiteit en de heerlijke ingrediënten zijn ook brood en rijs typische specialiteiten uit de Perzische keuken. Bij Restaurant Morvarid kunnen wij niet alleen overheerlijke Perzische gerechten maken ook voor gerechten uit de Afghaanse keuken kunt u bij ons terecht! De culturen van de landen in het Midden-Oosten staan voor gastvrijheid en dat is ook wat u bij ons kunt verwachten. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in een warme en gezellige sfeer. Ons personeel zal er alles aan doen om uw een heerlijke avondje uit te bezorgen met vrienden en of familie. We laten u kennis maken met de heerlijke gerechten uit de Perzische keuken.


Kom bij ons genieten van overheerlijk Perzisch eten in de buurt van Botlek en omstreken!

Een Perzisch restaurant biedt de kans om te genieten van heerlijk Perzisch eten in de buurt van Botlek en om ondergedompeld te worden in de rijke cultuur van de gastvrijheid. Bent u benieuwd geworden naar al deze heerlijke Perzische specialiteiten? Kom deze dan zeker bij ons proeven! U zult Restaurant Morvarid in Spijkenisse nooit verlaten, zonder dat u zichzelf vol hebt gegeten met allerlei soorten rijst, groenten en vleesgerechten. Onze openingstijden kunt u op de site vinden en tijdens de warme dagen kunt u altijd gebruik maken van ons terras! Wij zijn een Perzisch restaurant dat u een heerlijk avondje uit kan garanderen!

Reserveren

Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van heerlijke gerechten die zijn geinspireerd op de rijke smaken van de Afghaanse keuken. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en smakelijke desserts. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

    Voor welke dag wilt u reserveren?

    Waarvoor wilt u reserveren

    Opmerkingen of vragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).